Go back

Dagnieuws 23/09: 8 spelers A-kern geselecteerd voor beloftematch

De beloften van Waasland-Beveren spelen maandagavond een competitieduel tegen hun reeksgenoten van KRC Genk, dat voorlopig derde staat in de stand. De wedstrijd wordt afgetrapt om 19u30 in het Puyenbekestadion. Beloftencoach Tim Bavré mag voor de gelegenheid beroep doen op acht spelers uit de A-kern: Steppe, Santos, Luyckx, Van den Eynde, Maman, Rowell, Chimezie en Demjan.

De spelers die zondagavond tussen de lijnen stonden tegen KRC Genk trainden maandagochtend indoor bij de medische staf. De overige spelers, waaronder Lebbihi en Clepkens, werkten een veldtraining af onder leiding van assistent-trainer David Penneman. Ook Aboubakar Oumarou was weer van de partij. De aanvaller was de afgelopen dagen wat grieperig, maar is intussen genezen.

 

Tekst: Ward Callens