Go back

Finale Open Stadion Cup in zonnig Puyenbeke

Op woensdag 2 oktober vond in het Sint-Niklase Puyenbekestadion het finaletoernooi van de Open Stadion Cup plaats onder een stralende herfstzon. Na acht weken rondtrekken door de verschillende stadswijken van Sint-Niklaas kwam het Open Stadion-project, georganiseerd door W-B en de stad Sint-Niklaas, gisteren tot zijn hoogtepunt in Puyenbeke.

Onder het toeziend oog van Peter Van De Putte van Maatschappij Linkerscheldeoever, hoofdpartner van W-B +, Peter Buysrogge, schepen van sport van de stad Sint-Niklaas en Dirk Poppe, manager van Waasland-Beveren gaven een veertigtal spelertjes het beste van zichzelf in het finaletoernooi.

Na een leuke voetbalnamiddag werd de beste ploeg en de beste speler van het toernooi verkozen. Zij mochten naar huis gaan met enkele leuke prijzen, zoals authentieke clubshirts en posters.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns