Go back

Dagnieuws 07/10: Coosemans en Oumarou weg met nationale teams

Colin Coosemans en Aboubakar Oumarou zijn zondag vertrokken met hun nationale selecties, respectievelijk die van de Belgische U21 en het nationale elftal van Kameroen. Oumarou speelt op dertien oktober in en tegen Tunesië. De aanvaller zal midden volgende week weer aansluiten bij de groep. Coosemans komt met de Belgische beloften uit tegen Noord-Ierland (Lurgan, N-I, 11/10 – 16u00) en Italië (Genk, 14/10 – 20u30).

Ivan Trickovski was eveneens opgeroepen voor zijn land, Macedonië, maar viel in de wedstrijd tegen KV Oostende uit met een blessure aan de adductoren. Hij zal nu in België revalideren. Uit een echografie blijkt intussen dat het niet om een scheur gaat, wat aanvankelijk werd gevreesd, maar om een verrekking.

De beloften van Waasland-Beveren spelen maandagavond een competitieduel tegen OH Leuven, eveneens de volgende tegenstander van W-B in de Jupiler Pro League. De wedstrijd vindt plaats om 19u30 in het Puyenbekestadion. Coach Tim Bavré kan voor de partij rekenen op volgende spelers uit de A-kern: Steppe, Van den Eynde, Chimezie Mbah, Lebbihi, Maman, Emond en Demjan.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean