Go back

Henkens: “Uitbundige sfeer in kleedkamer”

Robin Henkens lag met een doelpunt voor rust mee aan de basis van de 2-0-zege tegen KV Oostende. De middenvelder was opgelucht en opgetogen na de driepunter tegen de kustploeg en hoopt nu te kunnen bevestigen in de volgende duels. “Het was absoluut nodig de punten thuis te houden. We begonnen dan ook aan de wedstrijd met een hoog tempo”, vertelt Henkens na de gewonnen wedstrijd.

“Spijtig genoeg resulteerde dat niet echt in grote kansen. Mijn doelpunt viel dan ook op het ideale moment. De supporters stonden daarna weer volledig achter ons. Wij willen ze als spelers bedanken voor de steun. Deze zege is een echte opsteker nu de break eraan komt. Hopelijk kunnen we die lijn dan verder trekken, te beginnen in Leuven, en zijn we vertrokken voor een reeks zeges.”

“De sfeer in de kleedkamer was uitbundig nadat we eindelijk die zege, die we al eerder verdienden, konden pakken. We gaan nu eventjes rustig genieten en ons daarna ten volle concentreren op de voorbereiding van onze volgende partij”, aldus Robin Henkens.

 

Tekst: Birger Vanduyfhuys & Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean