Go back

Dagnieuws 9/10: hersteltraining voor aantal spelers

De ochtendtraining op woensdag 9 oktober werd in afwezigheid van een zieke Glen De Boeck geleid door T2 David Penneman. Heel wat jongens volgden een aangepast programma. Met het vrije weekend voor de boeg krijgt de spelersgroep immers wat extra tijd om kleine blessures en restklachten weg te werken.

Hrvoje Cale, Karim Belhocine en Mijusko Bojovic hielden het op een looptraining, net als jongelingen Alec Luyckx en Arne Van den Eynde, die beiden wat oververmoeid zijn. Rami Gershon en Ivan Trickovski werkten bij de kiné aan hun revalidatie. Zij werden vergezeld door Bas Sibum. De W-B-kapitein ondervond wat hinder aan de knie en herstelt nu onder toezicht van de medische staf.

Aboubakar Oumarou en Colin Coosemans verblijven bij hun nationale selectie en bleven dus eveneens afwezig van de groepstraining, waar onder andere wedstrijdvormpjes op balbezit en met kaatsers werden afgewerkt.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns