Go back

Vernieuwde website!

Wij zijn bij Waasland-Beveren steeds op zoek naar manieren om op een betere manier te communiceren met onze supporters. Omdat onze website een belangrijk communicatiekanaal voor uitgaande informatie is, willen we deze dan ook zo aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk maken voor onze bezoekers. Daarom hebben wij enkele aanpassingen doorgevoerd aan onze webpagina.

Onder meer volgende zaken hebben we aangepakt: een handig kader met wedstrijdinformatie op de homepagina, een nieuwspagina met zoekbalk, een overzichtelijke kalender, een verbeterde lay-out, enz. Voor de werken aan onze website deden we een beroep op de mensen van Commefort. Uiteraard zijn wij benieuwd naar jullie mening. Wat vinden jullie van de doorgevoerde aanpassingen? Laat het ons gerust weten (info@waasland-beveren.be).