Go back

Dagnieuws 14/10: Trickovski en Belhocine trainen weer met bal

Op maandag 14 oktober werden de spelers weer op de club verwacht voor een eerste groepstraining na het vrije weekend. Internationals Colin Coosemans en Aboubakar Oumarou bleven nog afwezig. Oumarou, die negentig minuten op de bank zat tijdens het gelijkspel (0-0) van Kameroen tegen Tunesië, wordt donderdag weer op de club verwacht. Kameroen speelt immers eerstdaags nog een vriendschappelijke interland.

Colin Coosemans speelt maandagavond met de Belgische U21 een kwalificatiewedstrijd tegen Italië. Vrijdagavond stond de sluitpost negentig minuten onder de lat in de met 0-1 gewonnen wedstrijd in en tegen Noord-Ierland. Rami Gershon revalideert individueel onder begeleiding van de medische staf. Ook Ivan Trickovski en Karim Belhocine werken voorlopig nog individueel aan hun revalidatie. Zij trainden maandag wel al met bal. Hrvoje Cale, ten slotte, trainde voor een deel al mee met de groep.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns