Go back

Dagnieuws 15/10: sprint- en krachttraining

Dinsdagvoormiddag 15 oktober werd de spelersgroep onderworpen aan een pittige sprinttraining in de fitnessruimte van de Freethiel. Uiteraard zonder Hrvoje Cale, Karim Belhocine, Ivan Trickovski en Rami Gershon, die nog steeds aan hun revalidatie werken. Ook Colin Coosemans, die maandagavond de volledige wedstrijd speelde met de Belgische U21 tegen Italië (0-1), volgde een individueel programma.

In de namiddag werd opnieuw binnen getraind, op kracht ditmaal. Trickovski sloot aan bij de groep, de overige bovengenoemden trainden bij de kiné. Aboubakar Oumarou wordt donderdag weer op de club verwacht na interlandverplichtingen.

Arne Van den Eynde en Alec Luyckx zijn beiden geselecteerd voor de wedstrijd van de beloften in de Beker van België, woensdagavond tegen AA Gent (19u30, Puyenbekestadion).

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns