Go back

Dagnieuws 18/10: Selectie voor duel met OHL

Vrijdagvoormiddag stond een laatste training op het programma voor de wedstrijd van zaterdagavond bij Oud-Heverlee Leuven. Karim Belhocine en Hrvoje Cale trainden individueel met bal bij kiné David Bombeke. Ook Rami Gershon volgt nog steeds zijn aangepast herstelprogramma.

Glen De Boeck maakte vervolgens zijn selectie bekend voor het competitietreffen met OHL. Hij rekent op volgende spelers (in numerieke volgorde): Clepkens, Bojovic, Trickovski, Henkens, Veselinovic, Maric, Sibum, Oumarou, Rowell, Emond, Godemèche, Steppe, D’Ulivo, Lebbihi, Blondelle, Vermeulen, Sterckx, Coosemans, Demjan en Maman.

Geblesseerd: Cale, Belhocine, Gershon

Geschorst: /

Niet geselecteerd: Santos, Chimezie Mbah, Van den Eynde, Luyckx

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean