Go back

Footlunch en Themacafélunch voor W-B – Lokeren uitverkocht

Beste supporters, beste partners,

 

Om iedereen zaterdag een optimale cateringservice te kunnen garanderen voor de derby tegen Lokeren zijn wij genoodzaakt het inschrijvingsformulier voor de Footlunch voorafgaand aan de wedstrijd W-B – Lokeren (26 oktober) af te sluiten. De inschrijvingen waren immers een groot succes en intussen hebben wij onze maximum capaciteit bereikt. Ook de Themacafélunches zijn volledig uitverkocht, waarvoor onze opbrechte dank aan alle gasten.

U kan zich uiteraard wel nog steeds inschrijven voor onze andere cateringformule, namelijk het VIP Arrangement/Walking Dinner. Dat inschrijvingsformulier vindt u op onze homepagina. Wij hopen u ook tijdens onze komende thuiswedstrijden zo talrijk te mogen ontvangen voor Themacafélunch, Footlunch en Walking Dinner.

 

 

Dank voor uw begrip,

Het Waasland-Beveren cateringteam

 

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean