Go back

SK BEVEREN – SL16 FC (3/9): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen (3/9) staat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen 2023-2024 op het programma. Geel-blauw neemt het in het eigen Freethielstadion om 20.00 uur op tegen SL16 FC. Massimiliano Ledda zal de wedstrijd in goede banen leiden. Hij wordt hiervoor bijgestaan door de heren Vito Di Vicenzo en Alexandre Minnoy. Bert Verbeke is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Het parcours van geel-blauw verliep voorlopig behoorlijk moeizaam. Op de openingsspeeldag slaagden onze Leeuwen er niet in de Genkse muur te slopen. Op speeldag 2 gooide de snelle rode kaart voor doelman Beau Reus roet in het eten. Afgelopen weekend hield Patro Eisden in het ultieme slot alsnog de drie punten thuis. Tegen SL16 volgt een nieuwe kans op een eerste driepunter van dit seizoen!

SL16 FC daarentegen kon dit seizoen wel al proeven van een overwinning. Na een 3-0-nederlaag tegen Seraing op de openingsspeeldag, trokken de Luikenaars een week later thuis wel aan het langste eind. SL16 won de stadsderby tegen RFC Luik met 2-1. Afgelopen weekend kwamen de Luikse beloften niet in actie. Door de onrustige situatie rondom Luik kon de wedstrijd tegen Beerschot niet doorgaan. Benieuwd hoe de Luikenaars dit extra weekendje rust verteerd zullen hebben.

PRAKTISCHE INFO

Het President’s Diner gaat van start om 17.30 uur, Brasserie Themacafé opent om 18.00 uur de deuren. Vanaf 18.30 uur verwelkomt stadion-DJ Cloudgrinder jullie in de fanzone. De wedstrijd gaat van start om 20.00 uur. De overige praktische info kan op DEZE pagina nagelezen worden.

Tickets bestel je snel en makkelijk via skb.roboticket.com! Vergeet ook niet je consumptiekaart al op voorhand op te laden. Meer info hierover vind je op DEZE pagina.

SELECTIE

Eén nieuwe naam in de selectie van T1 Wim De Decker: Yousef Salech. Voor het overige bestaat de wedstrijdselectie uit dezelfde namen als vorige week. De coach rekent morgen op onderstaande 20 Leeuwen. Komaan SKB!