Go back

IN MEMORIAM: FRANS VAN HOOF

Foto's: Belga Image

De club vernam vandaag het droevige nieuws van het overlijden van ex-KSK Beveren voorzitter Frans Van Hoof.

Frans Van Hoof was voorzitter van KSK Beveren van 1997 tot 2007. Daarnaast was hij in zijn professionele carrière onder meer actief als algemeen directeur van Pioneer Europe, jarenlang hoofdsponsor van geel-blauw.

Velen onder ons herinneren zich nog goed het legendarische moment dat Van Hoof, samen met zijn vriend/ondervoorzitter Georges De Colfmaeker, de Beverse aanhang Europees voetbal voorspelde. Hetgeen na het bereiken van de bekerfinale in 2004 ook effectief gebeurde.

Frans Van Hoof overleed afgelopen vrijdag op 82-jarige leeftijd. De uitvaart vindt aanstaande vrijdag (1/9) om 11.00 uur plaats in rouwcentrum Melis te Beveren.

SK Beveren wenst de familie en vrienden veel sterkte toe.
Rust zacht, Frans.