Go back

SK BEVEREN – RFC SERAING (19/8): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Geoffrey Auret

Morgen (19/8) spelen onze Leeuwen hun eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Geel-blauw neemt het daarin op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt om 20.00 uur op gang gefloten door scheidsrechter Theophile Diskeuve. Hij zal in de partij worden bijgestaan door de heren Jonas Van Dyck, Michiel De Cuyper en Jordy Vermeir.

VOORBESCHOUWING

SKB leed op de openingsspeeldag een onverwachte 1-0-nederlaag tegen Jong Genk. Onze jongens zijn er dan ook op gebrand iets recht te zetten op speeldag 2. RFC Seraing startte het seizoen wél met een voltreffer. De Luikenaars versloegen in een onvervalste stadsderby SL16 in eigen huis met 3-0.

Seraing kwam op het halfuur op voorsprong via Guillaume. Na amper drie minuten spelen in de tweede helft moest rood-zwart het verder met een mannetje minder doen. Ondanks de rode kaart voor Sissoko liep de thuisploeg alsnog verder uit door doelpunten van Cachbach en Bayo.

PRAKTISCHE INFO

Alle noodzakelijke info kan je HIER terugvinden.

De stadiondeuren openen omstreeks 18.30 uur. Na de try-out op de fandag werd de werking met de herbruikbare bekers geëvalueerd en bijgestuurd. Vanaf morgen kunnen de bekers niet enkel aan de oplaadpunten, maar ook aan de bars omgeruild worden.

SELECTIE

Wim De Decker kan morgen niet rekenen op Jakov Filipovic. Hij liep tegen Jong Genk een blessure op en is niet fit voor de confrontatie met Seraing.

Voor de wedstrijd van de tweede speeldag rekent onze T1 op onderstaande 19 Leeuwen.