Go back

SK BEVEREN – RFC SERAING (19/8): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (19/8) neemt SKB het in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op tegen RFC Seraing. De wedstrijd gaat van start om 20.00 uur. Onze Leeuwen rekenen op jullie steun om hun eerste driepunter van deze jaargang binnen te halen!

TICKETING

Net als vorig seizoen raden we iedereen aan om tickets zoveel mogelijk op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com. Hierdoor hoef je niet aan te schuiven aan de loketten en vermijd je bovendien de extra administratiekost van €5 per ticket. Bij vragen of problemen omtrent het online bestellen van tickets kan je steeds contact opnemen met onze ticketingdienst via ticketing@skbeveren.be.

Wil je liever een abonnement aanschaffen? Ook dat kan makkelijk via skb.roboticket.com. Indien een abonnement niet tijdig in de bus valt, zorgen we er uiteraard voor dat je de eerstvolgende wedstrijd niet hoeft te missen.

DINEREN

Voorafgaand aan de wedstrijd kan er naar goede gewoonte heerlijk gedineerd worden op de Freethiel. In Brasserie Themacafé kan je opnieuw genieten van smaakvolle klassiekers. Op DEZE pagina vind je alle info. Opgelet! Vanaf dit seizoen verlopen de inschrijvingen voor de themalunch niet langer via de website, maar via skb.roboticket.com!

Wil je liever nog iets uitgebreider tafelen? Ook dat kan! In de businessruimte van het Freethielstadion kan genoten worden van een heerlijk viergangendiner. Vanaf dit seizoen wordt bij het President’s Diner overigens opnieuw gewerkt met een all-in drankformule. Meer info over dit concept vind je op DEZE pagina.

Vanaf dit seizoen gaan beide diners op hetzelfde moment van start. Zowel de Brasserie als het President’s Diner openen zaterdag om 18.00 uur de deuren.

NIEUW: VIP BUSINESS SEATS

Ook ons businessaanbod wordt dit seizoen verder uitgebreid. Naast de gekende formule kan er vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ zullen toegang krijgen tot deze lounge. De VIP-formule is beschikbaar als ticket en als abonnement. Klik HIER voor meer info.

PROGRAMMA

Vanaf 18.00 uur verwelkomen we onze eters, een half uur later openen de stadiondeuren. Ook dit seizoen is onze fanzone zowel voor als na de wedstrijd de ‘place to be’. DJ Levi warmt jullie er voor de wedstrijd op, na de match zet hij zijn set verder in café E!

Vanaf 22.45 uur gooien we deuren van onze businesszaal open voor supporters uit andere vakken. De beats van DJ Jurgen zullen hier voor de juiste sfeer zorgen.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zaterdag!