Go back

PROGRAMMA FANDAG ZATERDAG 5 AUGUSTUS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag 5 augustus staat de jaarlijkse fandag op het programma. Met een mix van activiteiten, randanimatie en een stevige portie voetbal belooft dit een geweldige dag te worden voor jong en oud. De fandag vindt dit jaar plaats in de fanzone, de toegang is volledig GRATIS! Supporters nemen plaats in vakken E, F, G en H.

PROGRAMMA

Elk jaar kijken we ernaar uit om jullie op onze fandag opnieuw in het Freethielstadion te mogen verwelkomen. Dit jaar vindt deze jaarlijkse ‘feestdag’ plaats op zaterdag 5 augustus, één week voor de start van het nieuwe seizoen.

Vanaf 12.00 uur gooien we de deuren van onze fanzone voor jullie open. Kinderen kunnen zich meteen uitleven in het kinderdorp waarin naar jaarlijkse traditie opnieuw heel wat springkastelen opgesteld zullen staan.

Een half uurtje later (12.30 uur) staat de eerste wedstrijd van de middag op het programma. Net als vorig seizoen zullen de dames van KSK Beveren in het Freethielstadion te bewonderen zijn.

Vanaf 13.00 uur gaat de randanimatie dan echt van start. Met straattheater, een goochelaar en een schmink- en verftattoostand valt er in de fanzone heel wat te beleven! Het straattheater en de goochelaar vindt op verschillende locaties plaats. De schmink- en verftattoostand verhuist bij te slecht weer naar de benedenverdieping van het themacafé.

Om 14.45 uur kunnen onze Leeuwen tijdens de spelersvoorstelling een eerste keer toegezongen worden. We stellen de volledige spelerskern en sportieve staf aan jullie voor.

Aansluitend aan de spelersvoorstelling warmt onze special guest jullie verder op voor de galamatch tegen Willem II. Deze wedstrijd gaat van start om 16.00 uur. Onze Leeuwen zullen tijdens deze partij voor het eerst te zien zijn in hun nieuwe shirts!

Na de galawedstrijd wordt iedereen in café E verwacht waar een gesprek volgt met CEO Antoine Gobin en sportief directeur Tom Van den Abbeele. Vanaf 18.45 uur kunnen handtekeningenjagers zich op dezelfde locatie helemaal uitleven. Onze spelers tekenen dan present voor een signeersessie.

Stadion-DJ Cloudgrinder verzorgt doorheen de hele dag de sfeer in de fanzone. Bij regenweer passen we de programmatie aan.

De fandag is volledig GRATIS en bedoeld voor supporters van SK Beveren. Supporters kunnen plaatsnemen in vakken E, F, G en H. Het bezoekersvak zal niet geopend zijn.

ABONNEMENTEN

Wie ervoor koos om zijn of haar abonnement op de fandag af te halen, kan hiervoor terecht in de inkomhal van het Themacafé (ter hoogte van de vestiaire).

Nog geen seizoenkaart? Het is mogelijk om op de fandag een abo te bestellen. Er kan gekozen worden voor verzending of ophalen, het meteen meenemen van een abonnement is niet mogelijk.

MOBILITEIT

Wie met de auto komt, kan zijn wagen achterlaten op P1 (hoofdparking Stadionplein), P2 (parking bezoekers) en P3 (parking achter vak E). Van daaruit kunnen supporters zich te voet naar de fanzone begeven. Tijdens de fandag zullen de winkels gevestigd aan het Stadionplein geopend blijven.

Parking volzet? Op wandelafstand van het Freethielstadion bevinden zich nog talrijke andere parkings. Op DEZE pagina vind je meer info.

Komt u met de fiets? U kan uw fiets achterlaten aan de fietsenstalling ter hoogte van de hoofdparking of aan ingang 5 (kant tribune E).

HERBRUIKBARE BEKERS

Op de fandag zullen voor het eerst herbruikbare bekers gebruikt worden in het Freethielstadion. Voor het gebruik van deze bekers betaal je een waarborg die je terugkrijgt bij inleveren aan een oplaadpunt.

We legden ons oor te luister bij verschillende organisatoren. We proberen het op onze fandag op deze manier een eerste keer uit. Nadien evalueren we de werking en bekijken we of deze aanpak al dan niet bijgestuurd moet worden.

We kijken ernaar uit om onze fans terug te zien. Tot zaterdag 5 augustus!