Go back

SK BEVEREN – SL16 FC (3/9): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zondag (3/9) neemt SKB het thuis op tegen SL16 FC. De wedstrijd van de vierde speeldag gaat van start om 20.00 uur. Onze Leeuwen zijn erop gebrand om samen met jullie hun eerste driepunter van het seizoen binnen te halen. 

PROGRAMMA

Naar goede gewoonte kan er voorafgaand aan de wedstrijd opnieuw heerlijk gedineerd worden op de Freethiel. Het President’s Diner gaat zondag van start om 17.30 uur, Brasserie Themacafé opent een half uur later de deuren.

Vanaf dit seizoen zijn er enkele nieuwigheden! Bij het President’s Diner wordt opnieuw gewerkt met een all-in drankformule. Alle gewone dranken (bier, frisdrank, huiswijn, water) zijn tot de rust inbegrepen. Meer info kan je terugvinden op DEZE pagina.

Bij Brasserie Themacafé heb je nog steeds de keuze tussen drie smaakvolle klassiekers in combinatie met een heerlijk dessert. Op DEZE pagina kan je alle details terugvinden. Opgelet! Vanaf nu verlopen de inschrijvingen voor onze Footlunch via skb.roboticket.com.

Inschrijven voor de twee eetarrangementen kan nog tot en met donderdag 31 augustus.

Zondag zorgt stadion-DJ Cloudgrinder vanaf 18.30 uur in de fanzone voor de juiste beats! Na de partij draait DJ Jurgen zijn favoriete plaatjes voor de fans in het businessvak (vak B). Vanaf 22.45 uur zijn ook supporters uit de andere vakken welkom op onze businessverdieping.

TICKETING

Sinds januari verplicht de Pro League clubs om tickets steeds op naam te verkopen. Om wachtrijen te vermijden, raden we iedereen aan toegangskaarten zoveel mogelijk op voorhand aan te schaffen via skb.roboticket.com.

Op DEZE pagina verzamelden we alle noodzakelijke info, stappenplannen en instructiefilmpjes. Bij vragen kan er ook steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be.

NIEUW: VIP BUSINESS SEATS

Naast de gekende formule kan er bij onze business seats vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een drankje. Enkel onze ‘vips’ krijgen toegang tot deze lounge. De VIP-formule is beschikbaar als ticket en als abonnement. Klik HIER voor meer info.

CASHLESS

Sinds enige tijd verlopen alle betalingen op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via skb.roboticket.com, de Starnet-app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Op DEZE pagina vind je alle noodzakelijke info.

 

Tot zondag!