Go back

BEAU REUS LANGER ONDER BEVERSE LAT

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's & Visual: Geoffrey Auret

SKB blijft werk maken van de toekomst. De club is bijzonder opgetogen te kunnen melden dat met doelman Beau Reus (21) een nieuwe overeenkomst werd bereikt over een verlengd verblijf op de Freethiel. De Nederlander zal de komende drie seizoenen in het Beverse doel te zien zijn.

Beau Reus heeft er een geweldig seizoen opzitten. De Nederlander verscheen afgelopen seizoen al op de tweede speeldag tussen de palen, nadat collega-doelman Brondeel zich op de openingsspeeldag tegen Beerschot blesseerde. Het vervolg is ondertussen gekend. De goalie deed het vervolgens meer dan uitstekend! De doelman straalde rust uit in doel en gaf leiding aan zijn defensie. Hij liet bovendien maar liefst elf clean sheets optekenen en werd hierdoor uitgeroepen tot ‘minst gepasseerde doelman’ van de Challenger Pro League van het seizoen ’22-’23.

Geel-blauw is dan ook erg tevreden om de komende seizoenen te kunnen blijven rekenen op zijn Nederlandse steunpilaar.

Sportief directeur Tom Van den Abbeele:

“De goede prestaties van onze doelman vorig seizoen zijn niemand ontgaan. SK Beveren is dan ook heel blij met Beau enerzijds en anderzijds is hij ook zelf graag in Beveren. We hebben elkaar dan ook snel gevonden en zijn verheugd vandaag te kunnen melden dat we ook de komende drie seizoenen op onze ‘Reus’ kunnen rekenen om de netten schoon te houden en leiding te geven aan zijn defensie.”

CEO Antoine Gobin:

Beau kwam vorig jaar bij ons om zich te bewijzen als goede eerste doelman. Hij heeft meer gedaan dan dat: hij bewees de beste van onze reeks te zijn.

Titels worden gewonnen met stabiliteit, het verlengen van Beau is een van onze laatste belangrijke stappen om de stabiliteit van onze verdedigingslinie van vorig jaar te behouden.

We hopen dat Beaus tweede seizoen nog succesvoller zal zijn dan het eerste!”

We wensen Beau veel succes toe met zijn verlengd verblijf bij onze club!

CONTRACT EXTENSION FOR BEAU REUS

SKB continues to build for the future. The club is delighted to announce that a new agreement has been reached with goalkeeper Beau Reus (21) for an extended stay at the Freethiel. The Dutchman will be seen in the Beveren goal for the next three seasons.

Beau Reus has had a fantastic season. The Dutchman made his first on the second matchday of last season, after fellow goalkeeper Brondeel got injured against Beerschot. The sequel is known. The goalkeeper performed extremely well! He exuded composure in goal and was the leader of his defense. He also kept an impressive eleven clean sheets and was crowned the ‘least conceded goals’ goalkeeper of the Challenger Pro League for the ’22-’23 season.

SKB is thrilled to continue relying on their Dutch goalie in the coming seasons.

Sporting Director Tom Van den Abbeele:

“The excellent performance of our goalkeeper last season did not go unnoticed. SK Beveren is very pleased with Beau on the one hand, and on the other hand, Beau himself is also happy to be in Beveren. We quickly reached an agreement and are delighted to announce today that we can count on him for the next three seasons.”

CEO Antoine Gobin:

“Beau came to us last year as a tester, wanting to prove himself as a good first team goalkeeper. He’s done more than that: he proved himself to be the best in our division.

Titles are won with stability, and extending Beau is one of our final important steps in maintaining the stability from our defensive line last year.

We hope Beau’s second season is even more successful than the first!”

We wish Beau a lot of success with his extended stay at our club!