Go back

URSL VISÉ – SK BEVEREN (25/9): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Geel-blauw trekt morgen naar het oosten van ons land om het in de vijfde ronde van de Croky Cup op te nemen tegen URSL Visé. De partij start om 16.00 uur en staat onder leiding van de heer Thibaut Patris.

Voorbeschouwing

URSL Visé plaatste zich voor de vijfde ronde nadat het Binche na verlengingen wist te verslaan. Bij Visé spelen enkele bekende namen. Naast ex-Rode Duivels Jonathan Legear en ‘Petit Pelé’ Ilombe Mboyo maken ook Marten en Reno Wilmots, ‘zonen van’, deel uit van de kern. Visé telt na vijf speeldagen momenteel zeven punten en staat hiermee op een negende plaats in haar reeks (Eerste Nationale). Het won vorig weekend met het kleinste verschil van Hoogstraten, enkele weken eerder pakte de ploeg ook al drie punten na een ruime 3-0 overwinning tegen Thes Sport. Op de openingsspeeldag speelde Visé gelijk tegen de B-ploeg van Gent.

Vorig seizoen was de bekercampagne van onze Leeuwen van bijzonder korte duur. Geel-blauw verloor op bezoek bij Dender met 1-0. Hopelijk bekeren onze Leeuwen dit jaar wél een ronde verder!

Selectienieuws

Coach Wim De Decker kan voor deze partij geen beroep doen op internationals Edmundsson en Bateau. Verstraete, Trari en Buus Jacobsen zijn afwezig door blessure. De coach selecteerde voor de ontmoeting met Visé onderstaande 20 spelers.