Go back

CLUB NXT – SK BEVEREN (17/9): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Geel-blauw trekt morgen naar Roeselare om het in ‘The NEST’ op te nemen tegen Club NXT. Scheidsrechter van dienst is Ken Vermeiren. Hij fluit de wedstrijd om 16.00 op gang en zal tijdens de wedstrijd geassisteerd worden door de heren Quentin Blaise en Nicolas Maszowez. Anthony Letellier werd aangeduid als vierde official.

Voorbeschouwing

Onze Leeuwen pakten vorige week hun tweede driepunter van dit seizoen en belandden hierdoor met acht punten op een voorlopige derde stek in het klassement. Geel-blauw won tot nu toe twee keer, speelde ook twee keer gelijk en kende één verliespartij. Na RSCA Futures en SL16 FC nemen onze Leeuwen het dit weekend voor de derde keer dit seizoen op tegen een beloftenteam.

Club NXT speelde op de openingsspeeldag gelijk tegen SL16 FC. Een week later verloor het van Lierse om vervolgens thuis de volle buit te pakken tegen RWDM. Op speeldag 4 versloeg Beerschot Club NXT met het kleinste verschil, vorige week sprokkelde blauw-zwart tegen RSCA Futures een puntje in het Koning Boudewijnstadion.

Omstreeks 17.45 uur weten we of onze Leeuwen erin geslaagd zijn om hun opmars verder te zetten.

Selectienieuws

Coach Wim De Decker recupereert voor de partij tegen Club NXT Joachim Van Damme. De middenvelder mocht vorige week niet uitkomen tegen zijn club van herkomst, maar keert logischerwijs terug in de selectie. Ook doelman Brondeel is er opnieuw bij, hij sloot deze week aan bij de groep. Buus Jacobsen (adductoren) en Verstraete (rugblessure) moeten dan weer verstek geven. Voor de wedstrijd van de zesde speeldag rekent de coach op onderstaande 21 spelers.