Go back

PROGRAMMA SUPPORTERSAVOND (22/9)

Foto: Lorenzo Vicencio

Donderdag 22 september staat de tweede supportersavond van dit seizoen op het programma. Plaats van afspraak is dit keer het Themacafé (kant Meerminnendam). We openen de deuren omstreeks 19.00 uur, een half uurtje later zal de eerste helft op gang worden getrapt.

Het eerste deel zal volledig in het teken staan van het sportieve. Gasten zijn coach Wim De Decker en videoanalist Johan Verelst. De coach zal antwoorden geven op enkele veelgestelde vragen. Nadien zal hij samen met videoanalist Johan Verelst het gebruik van onder meer drones bij trainingen en oefenwedstrijden toelichten. Johan Verelst zal nadien meer inkijk geven in zijn job als videoanalist.

Na rust zal communicatieverantwoordelijke Maarten Van Mieghem toelichten hoe communicatie vanuit de club tot stand komt, welke platformen worden gebruikt, wie betrokken is en waarom bepaalde info al dan niet naar buiten wordt gebracht. Vervolgens komen SLO’s Wim Van Goethem en Davy Van Dorsselaere aan het woord. Zij zullen het onder meer hebben over het tot stand komen en de realisatie van supportersacties. Tot slot volgt nog een korte vragenronde.

De Rode Duivels nemen het diezelfde avond op tegen Wales. Deze partij kan aansluitend op groot scherm bekeken worden.

PROGRAMMA

19.00 uur Opening deuren Themacafé

Eerste helft
19.30 uur Verwelkoming
19.35 uur Coach Wim De Decker aan het woord
19.45 uur Coach & Video-analist Johan Verelst

Tweede helft
20.15 uur Verantwoordelijke Communicatie Maarten Van Mieghem
20.35 uur SLO’s Wim Van Goethem & Davy Van Dorsselaere
20.50 uur Vragenronde

Extra time
21.00 uur Wedstrijd Rode Duivels op groot scherm