Go back

SK BEVEREN – LIERSE K. (2/10): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Onze Leeuwen nemen het zondag (2/10) om 16.00 uur thuis op tegen Lierse K. Een echte topaffiche in de Challenger Pro League, want de Pallieters staan aan kop in het klassement. Geel-blauw volgt op amper drie punten.

Programma

Voorafgaand aan de wedstrijd kan er zoals steeds genoten worden van onze twee eetformules. Beide formules gaan zondag van start om 13.30 uur. Meer info over de menu’s kan je HIER vinden. Komt het water je al in de mond? Aarzel dan niet om meteen in te schrijven!

Een uurtje later, omstreeks 14.30 uur openen we de deuren van het stadion. Vanaf dat moment kunnen kinderen zich in het themacafé laten schminken.

Na de wedstrijd draait stadion-DJ Cloudgrinder stevige platen in café E. In de businesslounge staan Deejays Koma in voor de juiste beats.

Als special guest verwelkomen we zondag oud-speler Ronny Martens.

Cashless

Sinds enige tijd verloopt op de Freethiel alles cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com

Wil je deze week nog snel een abonnement aanschaffen? Dat kan! Bestel je abonnement online via skb.roboticket.com of kom donderdag of vrijdag langs het onthaal. Het onthaal is op deze dagen geopend van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. (Opladen via de website lukt voorlopig niet door problemen bij Roboticket.) Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles in orde!

Tribunes

Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang via de Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

In de loop van dit seizoen finaliseren we het fandorp. Wanneer het fandorp volledig klaar is, zullen we voor de wedstrijd een verbinding voorzien tussen het fandorp en de hoofdtribune.

Statement

Naar aanleiding van de wedstrijd tegen Lierse lanceerde de club, in samenwerking met de SLO’s van beide teams en Lierse K., het statement ‘Geef geweld geen gehoor’. De volledige tekst kan je HIER nalezen.


Tot zondag!