Go back

LOMMEL SK – SK BEVEREN (4/9): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Onze Leeuwen worden zondagavond voor hun wedstrijd van de vierde speeldag in Lommel verwacht. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Theophile Diskeuve de wedstrijd op gang. Hij zal voor deze partij worden bijgestaan door de heren Michele Seeldrayers en Gianni Seeldrayers. De vierde official is Ermaild Mataj.

Voorbeschouwing

Lommel staat momenteel helemaal bovenaan in het klassement van de Challenger Pro League. Het won twee keer en telt bijgevolg 6 punten. Op de openingsspeeldag kon het na een overwinning op het veld van Dender een eerste keer vieren. Lommel won met 1-4 na doelpunten van Belghali, Roque, Vinicius en Chadli. Een week later moesten de Limburgers echter thuis het hoofd buigen voor RSCA Futures. De bezoekers wonnen met 0-2. Op de derde speeldag herpakte Lommel zich, het won op bezoek bij Jong Genk met een duidelijke 0-3. Anello scoorde twee keer, Vinicius maakte het openingsdoelpunt.

Geel-blauw telt na gelijke spelen tegen Virton en RSCA Futures voorlopig slechts twee punten. Met een driepunter uit Lommel terugkeren, zou absoluut deugd doen!

Selectienieuws

Van Damme kon begin deze week opgelucht adem halen, zijn blessure viel beter mee dan eerst gevreesd. De middenvelder werkte deze week individueel aan zijn herstel. Hij zit in de selectie, maar is twijfelachtig voor zondag. Coopman trainde deze week deels mee met de groep. Mulder ondervindt nog te veel last van een enkelblessure en zit niet in de selectie. Ook Kablan en Wolff moeten verstek geven, zij hebben beiden eveneens last van de enkel. Brondeel en Trari werken verder individueel aan hun comeback. Voor de wedstrijd van zondag selecteerde coach De Decker onderstaande 20 spelers.