Go back

DERDE EDITIE ‘AFTERWORK @ DE FREETHIEL’ OP VRIJDAG 23 SEPTEMBER

Tekst: Valy Van de Merlen & Maarten Van Mieghem - Afbeelding: Lorenzo Vicencio

De eerste twee edities van ‘Afterwork @ de Freethiel’ waren een schot in de roos. Een nieuwe editie kon dan ook niet uitblijven. Noteer alvast vrijdag 23 september in je agenda, want dan staat de derde editie op het programma!

Net zoals bij de vorige edities kosten tickets in VVK €5. Op de avond zelf betaal je €8. Bij aankomst ontvang je meteen een glaasje bubbels en onze chef voorziet enkele lekkere hapjes.

Wil je je avondje wat comfortabeler maken, dan kan je voor €80 een statafeltje (max. 8 personen) reserveren. In deze prijs zijn naast het tafeltje ook twee flessen bubbels inbegrepen. Meer zin in gin tonic? Geen probleem! Voor €100 voorzien we voor jou en je gezelschap een tafeltje met een fles gin & vier flesjes tonic. Gelet op de grote vraag voorzien we voor €90 ook de mogelijkheid een tafel te reserveren met een bak Stella Artois.

Tafeltjes kunnen enkel op voorhand gereserveerd worden via onderstaand inschrijvingsformulier. Al zin gekregen in een nieuw avondje ‘Afterwork @ de Freethiel’?

Aarzel niet en reserveer alvast je tickets en je exclusieve tafeltje voor de derde editie op vrijdag 23 september!

Boek hier je tickets: