Go back

SKB WINT VAN WESTERLO IN EXTRA OEFENDUEL

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Coach Wim De Decker splitste de groep vandaag in twee stukken. Het deel van de A-kern dat al veel speelminuten maakte, trainde op de eigen Freethiel. Het andere deel trok naar de Kempen en oefende vanmiddag achter gesloten deuren tegen Westerlo. SKB won op het veld van de Kemphanen met 0-2.

Net als twee weken geleden laste geel-blauw vandaag een extra oefenwedstrijd in. Spelers die de afgelopen wedstrijden niet of weinig aan spelen toekwamen, krijgen zo de kans om alsnog wedstrijdritme op te doen.

Tegenstander van dienst was Westerlo. Geel-blauw kwam in de eerste helft op voorsprong via Fall. De boomlange centrale middenvelder recupereerde de bal na collectief hoog druk zetten. Met een schot in de verste hoek bracht hij SKB op voorsprong. Na rust scoorde Wolff de tweede en laatste treffer van de middag. Na een prima actie van Reyners haalde de Amerikaan vanuit een scherpe hoek keihard uit. Einstand: 0-2.

Opstelling SK Beveren:
Gabriël, Mertens (65’ Belhadj), Tshimanga, Reyners, Wolff, Edmundsson, Kablan, Fall, Vukotic, Ismaheel (65’ Anicet), Luiz

Scoreverloop:
20’ 0-1 Fall
78’ 0-2 Wolff