Go back

WAASLAND-BEVEREN MAAKT MEE EEN VUIST TEGEN PESTEN

Tekst: Tristan Kesteleyn, Thomas Van Eynde & Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Naar aanleiding van de zeventiende Vlaamse Week tegen Pesten, die georganiseerd wordt van 18 tot 25 februari, wil de Pro League, samen met haar clubs en Ketnet, het pestprobleem mee onder de aandacht brengen. De focus zal dit jaar niet enkel op pesten bij kinderen liggen, maar uitgebreid worden naar volwassenen, want ook bij hen is pesten aanwezig.

Waasland-Beveren wil mee een vuist maken tegen pesten en roept iedereen met een geel-blauw hart op om dit voorbeeld te volgen. Doe mee en maak van maandag tot vrijdag dagelijks kans op een duoticket voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen RWDM op zaterdag 19 februari (Tickets voor tribune E, F, G of H). Elke dag kiest de club uit alle deelnemers één winnaar. Wees dus zo creatief, kleurrijk en origineel mogelijk!

Wat vragen wij van jullie? Volg het voorbeeld van de club en post op je eigen socialmediakanaal een foto van jezelf waarop de volgende twee zaken goed te zien zijn:

  1. Je vuist met daarop vier stippen.
  2. Zorg dat het logo van de club duidelijk zichtbaar is op je jas, sjaal, polo, t-shirt, training, …

Plaats onder je post tot slot zeker volgende hashtags: #stipit en #wearebeveren !