Go back

WAASLAND-BEVEREN – RWDM (19/02): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zaterdag ontvangen we RWD Molenbeek in ons eigen Freethielstadion. De wedstrijd wordt om 20.45 uur door scheidsrechter Jordy Vermeire op gang gefloten. Onze Leeuwen kunnen alle steun gebruiken. Daarom kan je zaterdag de wedstrijd voor amper €5 bijwonen. Bovendien trakteren we iedereen tussen 19.00 en 20.00 uur in de fanzone op frietjes!

Coronamaatregelen

Vanaf vrijdag 18 februari 2022 schakelt de coronabarometer over van code rood naar code oranje. Hierdoor veranderen heel wat COVID-maatregelen, maar zowel je Covid Safe Ticket als je identiteitskaart blijven nodig om het stadion te kunnen betreden!

Een mondmasker is niet langer verplicht en er mag opnieuw gegeten en gedronken worden in de tribunes. In de drankpunten moet niet langer gezeten worden om een drankje te nuttigen. Het sluitingsuur in de horeca komt te vervallen.

Acties

Zaterdag telt elke stem. Daarom kosten tickets voor de wedstrijd tegen RWDM amper €5 (behalve in vak B). Tickets kan je online bestellen via beveren.tickethour.be

Laad op voorhand je consumptiekaart op via de website of via de app en profiteer tot zaterdag van 10% extra bij elke herlaadbeurt van minstens €10. Meer info vind je via DEZE link.

Programma

Het President’s Diner gaat van start om 18.15 uur. Om 18.45 uur openen de deuren van Brasserie Themacafé. Vanaf 19.00 kan iedereen in de fanzone een gratis frietje eten. Na de wedstrijd zal stadion-DJ Cloudgrinder instaan voor de beats in café E. In de businessruimte zal ‘Looze It Events’ de sfeer verzorgen.