Go back

WELKOM OP DE FREETHIEL, ABDEL AL BADAOUI!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Abdel Al Badaoui (25) wordt door geel-blauw voor zes maanden gehuurd van het Spaanse Alcorcon. De aanvallende middenvelder kan zowel centraal als op de flank uitgespeeld worden.

Al Badaoui is geen onbekende voor sportief directeur Jordi Condom. Hij zag hem bij Seraing deze zomer nog aan het werk. Tijdens de zomermercato verruilde de kwieke Marokkaan Seraing echter voor de Spaanse zon in Alcorcon, een gemeente ten zuidwesten van Madrid. Al Badaoui speelde in zijn jeugd onder andere bij Wezet, Sint-Truiden en Standard. Vervolgens maakte hij de overstap naar Seraing waar hij vier jaar speelde. In die periode kwam hij voor de Luikse club 90 keer in actie. Hij wist 21 keer te scoren en gaf vijf assists. Dit seizoen deed Al Badaoui voor Alcorcon al één keer de netten trillen tijdens een wedstrijd van de Copa del Rey.

Abdel Al Badaoui zal aantreden met het nummer 8. Welkom op de Freethiel, Abdel!

WAASLAND-BEVEREN WELCOMES ABDEL AL BADAOUI!

Waasland-Beveren completed the signing of Alcorcon midfielder Al Badaoui (25) on a six-month-loan deal. The attacking midfielder can play as a central midfielder or as a winger.

Al Badaoui moved from Seraing to the Spanish sun in Alcorcon, a municipality southwest of Madrid, this summer. Sporting director Jordi Condom knows Al Badaoui from the preparations for the current season. In his youth, Al Badaoui played for Visé, Sint-Truiden and Standard. Afterwards he moved to Seraing where he played for four years. In total he made 90 appearances for Seraing. He scored 21 times and gave five assists. This season, Al Badaoui scored once for Alcorcon during a game of the Copa del Rey.

Abdel Al Badaoui will be wearing the number 8. Welcome at the Freethiel, Abdel!