Go back

Milan De Mey komt naar de Freethiel

tekst en foto: Martijn De Jonge

Milan De Mey (18) komt de geel-blauwe rangen versterken. De jonge Belgische middenvelder wordt weggehaald bij Sporting Lokeren. Hij mag zich vanaf vandaag bewijzen bij de A-kern van geel-blauw.

Milan is een jonge Belgische jeugdinternational. De Mey doorliep de jeugdreeksen bij Lokeren en wordt aanzien als een groot talent in België. Hij past perfect binnen de visie van jong en Belgisch en we zijn ervan overtuigd dat hij op termijn kan uitgroeien tot een vaste waarde in de Jupiler Pro League. Het is voor Waasland-Beveren een opportuniteit om een jongen van zijn kaliber te laten ontplooiien bij de A-kern en klaar te stomen voor het grote werk.

De Mey verzamelde afgelopen jaargang zeven selecties voor de nationale U18. Hij speelde in vijf van die wedstrijden en was zelfs eenmaal aanvoerder van de Belgische ploeg.

Milan koos voor het nummer 88 en trainde deze ochtend meteen mee. Hij ondertekende een contact van drie seizoenen, met een optie op een vierde seizoen. Welkom op de Freethiel, Milan.