Go back

Welkom, Fiorin Durmishaj!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Fiorin Durmishaj is de nieuwe spits van Waasland-Beveren. De Albanese Griek (22) wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Olympiakos.

Olympiakos haalde Durmishaj aan het begin van het seizoen bij de kern. Ze betaalden een aanzienlijke som voor de beloftevolle aanvaller. Ze namen de spits over van Panionios, waarhij ook zijn jeugdopleiding genoot. Na omzwervingen, op huurbasis, bij GS Kallithea en PAS Lamia werd hij dus verkocht aan Olympiakos.

Durmishaj doorliep de Albanese jeugdreeksen. Bij de U21 verzamelde hij negen selecties. Toch koos hij voor de Griekse hoofdmacht. Hij werd door de Nederlandse bondscoach John Van ’t Schip voor het eerst geselecteerd op 30 mei 2019.

Fiorin Durmishaj heeft gekozen voor het rugnummer negen. Hij zal dinsdag aansluiten bij de groepstrainingen. Welkom op de Freethiel, Fiorin!