Go back

Welkom, Olivier Dhauholou!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Ciryack Olivier Dhauholou komt de geel-blauwe rangen versterken. De Ivoriaanse centrumspits (22) wordt overgenomen van RSC Anderlecht. De aanvaller wordt gehuurd, maar W-B bedong ook een aankoopoptie.

Het was Hein Vanhaezebrouck die Dhauholou bij de A-kern van Anderlecht haalde. Hij zei er op de website van Anderlecht het volgende over. “Dhauholou is een jongen met veel kwaliteiten. Dat had ik vorig jaar al gezien toen we tijdens een interlandpauze eens met de overgebleven spelers een wedstrijd speelden tegen de beloften. Ik ontdekte meteen kwaliteiten die hem een toekomst bieden op een vrij hoog niveau. Dhauholou laat zich graag betrekken in het spel. Soms haakt hij wel iets te veel af om de bal te krijgen, maar hij verliest weinig ballen. Hij heeft ook een actie en kan één of twee spelers passeren.”

Welkom op de Freethiel, Olivier!