Go back

Vraaggesprek tussen Supportersfederatie en bestuur (video)

Tekst: Ward Callens

Eind juli zaten vertegenwoordigers van de Supportersfederatie rond de tafel met het bestuur van Waasland-Beveren, vertegenwoordigd door voorzitter Jozef Van Remoortel, ondervoorzitter Dirk Huyck en CEO Dirk Poppe. De ontmoeting stelde de Supportersfederatie in staat de meest voorkomende vragen van de supporters over te maken aan de clubleiding.

Die vragen had de Supportersfederatie verzameld voor en tijdens de fandag en nadien thematisch gebundeld. Zo werd er in het gesprek, dat in een goede verstandhouding plaatsvond, informatie ingewonnen over de infrastructuur, financiën, sponsoring, scouting, structuur, enz. De Supportersfederatie liet het gesprek opnemen op video. Het resultaat van de opname kan je hieronder bekijken.