Go back

Freethielnieuws 05-08: drie beloften trainen mee met de groep

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Dinsdag werd er weer de pees opgelegd tijdens de twee groepstrainingen op de Freethiel. Hrvoje Cale en Cédric D’Ulivo hielden het ’s ochtends bij een sessie aquajogging. In de namiddag werkte Cale een individuele training af op het veld en kreeg hij het gezelschap van Robin Henkens, die tijdens de ochtendtraining zijn enkel had verzwikt. Gelukkig valt de schade mee voor de middenvelder.

Na de sterke prestatie van enkele beloftespelers in hun oefenduel tegen derdeklasser Bornem -de wedstrijd werd zondag met 4-1 gewonnen- werden drie van hen opgeroepen om deze week mee te trainen met de A-kern. Rechtsachter Brian Oppong en flankaanvaller Josué Kabongo trainden voor én na de middag mee met de groep, aanvaller Gyamfi Kyeremeh sloot na de lunch aan.