Go back

W-B en KV Mechelen akkoord over uitleenbeurt David Destorme

Tekst: Ward Callens - Foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren heeft zijn tweede inkomende transfer van de week gerealiseerd. David Destorme (30-08-1979) speelt komend seizoen op de Freethiel. W-B kwam zaterdag tot een akkoord met KV Mechelen, waar Destorme nog tot aan het einde van het lopende seizoen onder contract ligt. De aanvallende middenvelder wordt door Malinwa voor een jaar ter beschikking gesteld aan W-B, dat een optie heeft op een bijkomend seizoen.

Eerder kwamen speler en club al tot een overeenkomst. Destorme trainde vrijdagochtend ook al mee met de groep. Er werd die dag ook een overeenkomst verwacht, maar het kwam toen niet tot een doorbraak. In het contract van Destorme bij W-B is ook een optie op een bijkomend seizoen opgenomen. Hij zal bij W-B het rugnummer 17 dragen.