Go back

Profcontract voor Niels De Pauw

Tekst & foto: Ward Callens

Een tweetal weken geleden mochten we u al met fierheid meedelen datĀ Niels De Pauw (19-01-1996) definitief de overstap maakte naar de A-kern. De beloftevolle verdediger tekende gisteren ook zijn eerste profcontract, dat hem tot medio 2016 op de Freethiel houdt. In het contract is ook een optie op een derde seizoen opgenomen.

De linksvoetige verdediger overtuigde de technische staf van zijn kunnen tijdens de voorbereiding, waarin hij al meetrainde met de A-kern en mee op trainingsstage trok naar Oisterwijk. De Pauw begon zijn jeugdopleiding bij Klauwaerts Kemzeke. Later trok hij naar KSK Beveren. Na een periode bij Sporting Lokeren keerde hij terug naar de Freethiel. Vorig seizoen kwam De Pauw nog uit voor de U19 en de beloftekern.