Go back

Freethielnieuws 27-07: Vijftal traint individueel

Tekst: Ward Callens - Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De spelersgroep verzamelde daags na de wedstrijd tegen Club Brugge samen op de Freethiel voor een uitlooptraining. De spelers die zaterdag niet op de mat verschenen, kregen een doorgedreven training voorgeschoteld. Onder meer Robson en Jonathan Rowell tekenden beiden present voor die groepstraining. Cédric D’Ulivo laat maandag bijkomend onderzoek doen voor zijn nekklachten.

Een vijftal spelers werkte zondag individueel, het gaat om Aboubakar Oumarou, David Hubert, Renaud Emond, Robin Henkens en Wouter Corstjens. Henkens kreeg in de wedstrijd tegen Club Brugge een trap tegen de rechter enkel en zal een paar dagen apart trainen. Hetzelfde geldt voor Hubert. Ook Emond en Oumarou kregen een tik tegen de rechtervoet en volgen voorlopig een aangepast programma. Corstjens ten slotte hield aan de partij tegen blauw-zwart een gezwollen teen en een blauwe teennagel over. Maandag hebben de spelers een vrije dag.