Go back

Supportersfederatie stelt vragen aan clubbestuur

Vertegenwoordigers van de Supportersfederatie van Waasland-Beveren zitten vrijdagavond rond de tafel met de clubleiding van Waasland-Beveren in de persoon van voorzitter Jozef Van Remoortel, ondervoorzitter Dirk Huyck en CEO Dirk Poppe. Het overlegmoment kwam er op vraag van de Supportersfederatie, die ook al in de Adviesraad zetelt en nauw wordt betrokken in de clubwerking.

Doel van het gesprek is om de vragen die de Supportersfederatie verzamelde van individuele supporters voor te leggen aan het clubbestuur. Tijdens de fandag (en per e-mail) konden supporters hun vragen voor de clubleiding van W-B bezorgen aan de Supportersfederatie. De ingezonden vragen werden gebundeld en worden vrijdagavond voorgelegd aan de clubleiding. Het vraaggesprek wordt opgenomen op video en later vertoond op de clubkanalen.

Eén van de verzoeken van de Supportersfederatie werd inmiddels ingewilligd, namelijk het plaatsen van een ‘verhoogje’ op de staantribune. Doel van het platform is om meer sfeer te creëren in het vak en na een gewonnen wedstrijd samen met de spelersgroep de overwinning te vieren. Nu hopen dat we dit snel kunnen toepassen in de praktijk!

 

Tekst & Foto: Ward Callens