Go back

Niels De Pauw blijft definitief bij A-kern!

Niels De Pauw (19-01-1996) zal komend seizoen deel uitmaken van de A-kern. De linksvoetige verdediger speelde al enkele keren mee in oefenwedstrijden in de voorbereiding op de komende jaargang en trok mee op trainingsstage naar Oisterwijk. De jongeling trainde ook al een tijdje mee met de A-kern. De sportieve staf heeft het volste vertrouwen in de kwaliteiten van De Pauw en biedt hem graag de kans om vanaf dit jaar mee te draaien bij de profs.

Tevens is het een signaal dat de club volop inzet op de eigen jeugdwerking en dat de jeugdploegen van W-B zich kwalitatief steeds blijven ontwikkelen (kijk maar naar de deelname van de beloften aan de A-reeks vorig seizoen). Voorlopig is De Pauw evenwel de enige van de beloften die bij de A-kern komt, al zullen de overige beloften nog kansen krijgen om de technische staf te overtuigen van hun kunnen. Vanuit de beloftekern worden spelers immers door de sportieve cel van Waasland-Beveren voorbereid op de overstap naar de A-kern en een carrière als profvoetballer.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns