Go back

Stel je vragen aan het bestuur!

Omdat jullie mening telt voor onze club, wil Waasland-Beveren i.s.m. de Supportersfederatie iedereen de kans geven om vragen te stellen aan het bestuur. Deze vragen zullen door vertegenwoordigers van de Supportersfederatie rechtstreeks gesteld worden in een overlegmoment met de voorzitter, ondervoorzitter en CEO van W-B.

Ook een vraag voor de clubleiding? Zo ga je te werk:
Kom nu zondag 20 juli naar de fandag en deponeer jouw vraag in de vragenbus aan de stand van de Supportersfederatie 
OF stuur jouw vraag door naar sf@waasland-beveren.be voor woensdag 23 juli (12.00 u.).

Belangrijk: vermeld steeds je volledige naam en eventueel supportersclub/sfeergroep. Anonieme vragen worden niet behandeld. De antwoorden zullen later via een filmpje op de website gecommuniceerd worden.

 

Tekst: Supportersfederatie Waasland-Beveren & Ward Callens – Foto: Kevin Reyns