Go back

Welkom David Hubert en Wouter Corstjens!

Waasland-Beveren mag twee nieuwe spelers toevoegen aan zijn kern voor het komende seizoen: David Hubert en Wouter Corstjens maken beiden de overstap van KAA Gent. Hubert (12-02-1988), een middenvelder, en Corstjens (13-02-1987), een linksvoetige verdediger, worden voor een jaar geleend van de Buffalo’s. W-B bedong tevens een aankoopoptie voor het duo. Maandagochtend leggen beide spelers medische testen af, waarna zij hun contract ondertekenen op de Freethiel. Het tweetal sluit vervolgens meteen aan bij de groepstrainingen.

David Hubert begon te voetballen bij ERC Hoeilaart. Via KV Mechelen belandde hij in 1999 bij KRC Genk, waar hij in 2008 debuteerde in het eerste elftal. In het seizoen 2007-2008 en 2008-2009 speelde de defensieve middenvelder 12 wedstrijden onder huidig W-B-trainer Ronny Van Geneugden. In 2010-2011 werd Hubert als kapitein landskampioen met Genk. In januari 2013 werd hij uitgeleend aan KAA Gent, dat hem na het seizoen definitief overnam van de Limburgers. Het voorbije halfjaar kwam Hubert uit voor het Israëlische Hapoel Beer Sheva.

Wouter Corstjens kreeg zijn opleiding bij Gellik, KSK Tongeren en KRC Genk. In 2006 trok hij naar KVC Westerlo, waar hij zes seizoenen lang vaste waarde was in de achterhoede. Toen Westerlo in 2012 degradeerde trok Corstjens naar KAA Gent, dat hem eerst weer bij de Kempenaren stalde en het voorbije seizoen aan Lierse SK uitleende. Waasland-Beveren wenst David Hubert en Wouter Corstjens veel succes toe op de Freethiel!

 

Tekst & Foto: Ward Callens