Go back

Fandag Waasland-Beveren op zondag 20 juli!

Op zondag 20 juli zet Waasland-Beveren de deuren van de Freethiel open voor al zijn supporters! Op onze jaarlijkse fandag trappen we feestelijk het nieuwe seizoen af, met een officiële ploegvoorstelling, een signeersessie, demotrainingen, attracties en zoveel meer. Het belooft een gezellige en gevarieerde familiedag te worden waar het kind centraal staat, maar waar ook de volwassen Waasland-Beverensupporter aan zijn trekken komt.

 

Waar

Stadionplein, voor de hoofdtribune van het Freethielstadion, toegankelijk via de Lindenlaan. De helft van het plein is parkeerterrein, de andere helft festivalterrein.

 

Wanneer

Zondag 20 juli van 13.00 u. tot 18.00 u.

 

Programma

Heel de dag door: animatie, attracties, eet- en drinkgelegenheden en sfeervolle muziek van de bekende DJ en producer Bestien.

13.00 – 14.00 u.: demotraining Jeugd onderbouw
14.00 – 15.15 u.: demotraining A-kern
15.00 – 16.00 u.: demotraining Jeugd bovenbouw
16.15 – 16.30 u.: ploegvoorstelling beloften
16.30 – 17.00 u.: ploegvoorstelling A-kern
17.00 – 18.00 u.: signeersessie A-kern

 

Praktisch

De toegang tot onze fandag is vanzelfsprekend gratis voor alle bezoekers. Reserveren hoeft niet. Iedereen is welkom vanaf 13.00 u. De programmatie loopt tot 18.00 u., maar daarna gezellig aan de toog blijven hangen met een drankje en een muziekje is uiteraard mogelijk.