Go back

OSSK zomer 2014: week 1 was top, heel de zomer volzet!

Week 1 van onze Open Sport- en Spelkampen zomervakantie 2014 zit er alweer op. Het werd een zonnige topweek voor de aanwezige kinderen, 138 in totaal. 10 monitoren waren ter plaatse om alles in goede banen te leiden. Zij organiseerden tal van spelletjes -zoals het nieuwe Kinball- motorische oefeningen, een quiz en bosstratego.

Woensdag speelden de kinderen hun eigen WK voetbal. De winnaar werd Brazilië. Straks ook in het écht? Vrijdag werd er dankzij de Christelijke Mutualiteit (www.cm.be) een leuk springkasteel geplaatst waar de groep zich gretig op uitleefde. De eerste zomerse week van de OSSK werd afgesloten met een lekker ijsje, aangeboden door de club.

20140704_133003kl

Wegens de grote interesse in onze Open Sport- en Spelkampen die dit jaar weer in Puyenbeke georganiseerd worden zijn we overigens genoodzaakt de inschrijvingen voor de zomervakantie reeds stop te zetten wegens volzet. Er zullen gedurende 4 weken steeds zo’n 160 kinderen aanwezig zijn, een enorm succes! Wij wensen alle aanwezige kinderen veel sport- en spelplezier toe. Geen plaatsje kunnen bemachtigen voor onze Open Sport- en Spelkampen 2014? Volgend jaar zijn we er weer in paas- en zomervakantie en dit voor het eerst in zowel Sint-Niklaas als Beveren! Wees er zeker op tijd bij!

 

Tekst: Ward Callens – Foto’s: Valy Van de Merlen