Go back

W-B mag ‘Ibou’ weer verwelkomen op de Freethiel!

Waasland-Beveren heeft een nieuwe aanvaller beet: ex-KSK Beveren-spits Ebrahima Sawaneh ‘Ibou’ maakt de overstap van Oud-Heverlee Leuven en zal de komende drie seizoenen weer op de Freethiel spelen. OH Leuven en Waasland-Beveren geraakten het vandaag eens over de transfervoorwaarden, op spelersniveau was er eerder al een akkoord.

Ibou werd net voor de aftrap van de vriendschappelijke wedstrijd tegen Hapoel Ironi Kiryat Shmona voorgesteld aan het Beverse publiek. De bekendmaking ging gepaard met een luid applaus op de tribunes. De Gambiaan heeft dan ook een verleden op de Freethiel. Tussen 2006 en 2008 kwam hij twee seizoenen uit voor geel-blauw. Wij verwelkomen Ibou met veel plezier in Beveren, waar hij zijn voormalige trainer van bij OHL, Ronny Van Geneugden, terugvindt, en wensen hem veel sportieve successen hier.

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet