Go back

W-B ontvangt zaterdag Israëlische bekerwinnaar

Komende zaterdag, 19 juli, speelt Waasland-Beveren zijn laatste oefenduel voor de start van het nieuwe seizoen. Om 19.30 u. geeft W-B de Israëlische bekerwinnaar Hapoel Ironi Kiryat Shmona partij in het Freethielstadion. Kiryat Shmona werd in 2012 landskampioen van Israël en is de ex-club van Barak Badash. In de voorbije competitie eindigde de club op de derde plaats.

De oefenpot is gratis bij te wonen voor abonnees van Waasland-Beveren. Let wel: enkel de hoofdtribune (Lindenlaan) zal geopend zijn. Abonnementshouders voor de vakken E, F, G en H dienen zich aan te bieden aan het loket Lindenlaan en krijgen op vertoon van hun abonnement een gratis ticket voor de wedstrijd. Abonnees voor de vakken A, B en C kunnen zich rechtstreeks wenden naar de gebruikelijke ingangen.

De parking aan het Stadionplein zal vrij toegankelijk zijn voor de wedstrijd. Wie geen abonnement heeft is uiteraard ook van harte welkom. Volwassenen betalen €10 voor een toegangskaartje, kinderen jonger dan 16 jaar €5.

Abonnementen kunnen dit weekend op volgende tijdstippen worden afgehaald:

  • Vrijdag 18 juli:   09.00 – 12.00 u.
  • Zaterdag 19 juli: 09.00 – 12.00 u.
  • Zondag 20 juli: 13.00 – 18.00 u. (tijdens de fandag)

Raadpleeg steeds de openingstijden op onze contactpagina vooraleer naar het secretariaat te komen: http://www.waasland-beveren.be/contact/ Of bel ons gerust op bij twijfel!

 

Tekst: Ward Callens