Go back

Waasland-Beveren – Club Brugge: selectie & voorbeschouwing

Eindelijk is het zover: de start van het nieuwe voetbalseizoen, de Jupiler Pro League 2014-2015! Waasland-Beveren begint er zaterdag om 18.00 u. aan tegen Club Brugge. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut.

Het is de derde confrontatie confrontatie tussen beide ploegen op de Freethiel. In de twee vorige ontmoetingen in eigen huis ging blauw-zwart telkens met de drie punten lopen. In het laatste duel met de West-Vlamingen pakte W-B wel de volle buit toen het op tweede kerstdag met 1-2 won in het Jan Breydelstadion.

Ronny Van Geneugden, die tegen Club Brugge zijn competitiedebuut maakt als hoofdtrainer van Waasland-Beveren, selecteerde voor de openingswedstrijd van geel-blauw in het seizoen 2014-2015 22 spelers. Enkele spelers zijn momenteel nog onzeker naar de wedstrijd toe. Voor de wedstrijd zal dan ook beslist worden wie nog afvalt.

Jonathan Rowell is er zeker niet bij zaterdag. Verwacht wordt dat de middenvelder vanaf volgende week aansluit bij de groepstrainingen. Geen geschorsten voor de wedstrijd, ook niet bij Club Brugge. Wel één nieuwe naam in de wedstrijdkern bij W-B: Brian Oppong van de beloften behoort voor het eerst tot de selectie.

 

Volgende spelers (in numerieke volgorde) behoren tot de wedstrijdselectie: Rogiest, Corstjens, Cale, Robson, Bojovic, Hubert, Henkens, Maric, Ibou, Oumarou, Emond, Steppe, D’Ulivo, De Pauw, Blondelle, Vermeulen, Coosemans, Van den Eynde, Luyckx, M’Sila, Deflem, Oppong

 

Geblesseerd: Rowell

 

Tickets te verkrijgen in voorverkoop aan het secretariaat of aan de loketten vanaf 1,5 u. voor de wedstrijd. Voor bezoekende supporters geldt de combiregeling, zij kunnen dus geen wedstrijdtickets verkrijgen in het Freethielstadion.

Flyer A5 recto verso Fandag + W-B - Club Brugge-page-001

Graag maken we jullie er nog eens op attent dat we voor aanvang van de wedstrijd het seizoen gepast inzetten met een knalfeestje, onze Pre Party! DJ Cloudgrinder -die voor de wedstrijd tegen Standard eind vorig seizoen ook al zijn beats op jullie losliet- zal er weer bij zijn. Verder geldt van 16.30 tot 17.30 u: 3 consumpties halen = 2 betalen!

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean