Go back

Terugblik op een geslaagde fandag!

Waasland-Beveren mag terugblikken op een geslaagde fandag. De opkomst was hoger dan verwacht en organisatorisch verliep alles -op een kortstondige regenbui na- prima. Een ideale en feestelijke start van het nieuwe seizoen!

Om 13.00 u. stroomden de eerste supporters binnen op het Stadionplein voor de trainingen van de jeugd. Aansluitend kon iedereen terecht in het stadion voor de demotraining van de A-kern en daarna was het de beurt aan de bovenbouw, met onder andere de beloften van W-B. Heel de dag door konden de aanwezigen zich uitleven op de verscheidene attracties en animatiestanden, informatie inwinnen bij de infostands van de supportersclubs en stewards of de dorst lessen aan de drankpunten en de honger stillen met pannenkoeken, ijs of hamburgers. Voor elke supporter, jong en oud, was er een gevarieerd aanbod voorzien.

Het hoogtepunt van de fandag was natuurlijk de ploegvoorstelling met signeersessie van de A-kern. Na een korte, maar krachtige regenvlaag werden om 16.30 u. eerst de beloften voorgesteld op het podium en na het uitrollen van de nieuwe tifo van de Supportersfederatie ook de spelers en omkadering van de A-kern. Het zonnetje was intussen weer gaan schijnen en met de signeersessie, waarvoor gratis ploegfoto’s werden uitgedeeld, werd een geslaagde fandag afgesloten. Opmerkelijk: al heel wat supporters werden ‘gespot’ met de nieuwe wedstrijdshirts aan. Wie dat wenste kon zondag gratis een rugnummer laten drukken.

Waasland-Beveren wil volgende personen en bedrijven nadrukkelijk danken voor de geboden hulp. Zonder hen geen fandag: Supportersfederatie Waasland-Beveren en alle aanwezige supportersclubs en sfeergroepen, alle medewerkers en vrijwilligers, alle aanwezige jeugdploegen en -trainers, DJ’s Bestien en Clément, Keymusic, SCE Sound & light, Nens Power, Van Moer Group, PR Sport, Doing-Doing, Foubert IJs, Buikje Vol, Het Laatste Nieuws, Jupiler, Dranken Van Eetvelde, bezoekerskantine Waasland-Beveren, Themacafé W-B, stewards W-B, cheerleaders W-B, Pannenkoeken Patrick & Monique, Tiki Taka Technic Soccer Academy, Gemeente Beveren, Provincie Oost-Vlaanderen, Commefort, Peugeot Vanhoecke, Herbalife en natuurlijk alle aanwezige supporters!

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet