Go back

W-B wint eerste oefenduel bij Eendracht Verrebroek: 1-7

De voorbereiding van Waasland-Beveren op het seizoen 2014-2015 werd zaterdag pas echt op gang getrapt met de eerste oefenwedstrijd, op het veld van tweedeprovincialer Eendracht Verrebroek, de club die huidig W-B-voorzitter Jozef Van Remoortel jaren onder zijn hoede had.

Een stralende zomerzon lokte een paar honderd toeschouwers naar het Spaans fort. Zij zagen W-B al vroeg op voorsprong komen en gestaag die voorsprong uitbouwen. Het werd uiteindelijk 1-7. Jonathan Rowell en Renaud Emond namen elk twee doelpunten voor hun rekening. Ronny Van Geneugden liet in totaal 24 spelers opdraven, waarvan een zevental spelers van bij de beloften en de U19: Maxime Nys, Kevin Hebbelinck, Simon Spangenberg, Enes Vuran, Bert Sebrechts, Niels Loriers en Niels De Pauw.

 

Opstelling Waasland-Beveren eerste helft: Coosemans; Vermeulen, Godemèche, Blondelle, Nys, Hebbelinck, Maric, Rowell, Van den Eynde; Luyckx, Oumarou

Opstelling Waasland-Beveren tweede helft: Steppe; D’Ulivo, Bojovic, De Pauw, Cale; M’Sila, Loriers (70′ Sebrechts), Henkens, Deflem; Vuran (70′ Spangenberg), Emond

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Birger Vanduyfhuys