Go back

Freethielnieuws: voorbereiding gestart met reeks fysieke tests

De vakantie zit erop voor de spelersgroep van Waasland-Beveren. Vandaag werd gestart met een reeks fysieke tests, gespreid over drie dagen. Dinsdag en woensdag passeren de spelers bij kinesistenpraktijk Rev.Training, waar een herscreening wacht van de tests aan het begin van de recesperiode en een analyse van hun schema tijdens de vakantie.

Bij sportmedisch centrum AcA worden de spelers onderworpen aan een looptest waarin hun fysieke grenzen en conditie wordt vastgesteld. Verder worden ook de voeten van de spelers onder handen genomen door de nieuwe pedicure aan huis. Donderdag gaan de spelers naar Runners Service Lab voor een uitgebreide loopanalyse en een DEXA-scan.

Vrijdag om 11.00 u. zal een eerste keer in groep getraind worden op de oefenvelden naast het Freethielstadion. Supporters zijn uiteraard van harte welkom om deze veldtraining bij te wonen.

20140617_150008

 

Tekst & foto’s: Ward Callens