Go back

Reserveer hier je abonnement voor 2014-2015!

Koop een abonnement, krijg meer!

Komend seizoen krijg je meer bij je abonnement bij Waasland-Beveren! Wie een abonnement aankoopt bij W-B, krijgt er een kortingsboekje met tal van kortingen bij lokale handelaars bovenop, en dit ongeacht de prijs van het abonnement! Het kortingsboekje biedt al onze abonnees kortingen en voordelen bij tientallen partners.

Een greep uit het voordelenpakket:

  • maar liefst 25% korting in AB Soccer, de vernieuwde fanshop aan het Freethielstadion!
  • unieke tarieven bij een overnachting in Hotel Van der Valk
  • de lekkerste belegde broodjes aan -10% of -20% bij ’t Fruithoekske
  • exclusieve voordelen bij aankoop van een laptop, pc of tablet
  • kortingen op reizen
  • en tientallen andere voordelen!

 

Prijzen

De abonnementsprijzen bij Waasland-Beveren blijven in grote mate gelijk aan de prijzen van het voorbije seizoen. Dat wil zeggen dat onze supporters nog steeds aan zeer gunstige tarieven een zitje kunnen bemachtigen op de Freethiel voor een volledig seizoen eersteklassevoetbal! In de tabel onderaan vind je een volledig en overzichtelijk prijsoverzicht per tribune en leeftijdscategorie.

Wat wijzigt er? De categorie -12 jaar valt weg en wordt gelijkgesteld met -16 jaar. De abonnementsprijzen voor studenten zijn gedaald! Studenten betalen voor het seizoen 2014/2015 slechts €100 voor een abonnement op de staantribune en €150 voor een abonnement op verscheidene zittribunes. De overige prijscategorieën blijven ongewijzigd.

 

Plaatsen voorbehouden tot 20/05, vanaf 21/05 vrije verkoop!

Abonnementshouders van het seizoen 2013/2014 genieten tot en met 20 mei van een voorrangsperiode waarin hun plaatsen voorbehouden blijven. Zij kunnen tot die datum dus zonder zorgen hun plekje vastleggen voor het komende seizoen. Maar ook na die datum zullen we er zo veel mogelijk rekening mee trachten te houden. Vanaf 21 mei worden alle plaatsen in alle tribunes aangeboden in vrije verkoop. Voor de staantribune (vak E) wordt wel al meteen gestart met de vrije abonnementenverkoop!

Zowel de huidige abonnementshouders die hun abonnement verlengen vóór 1 juni, als nieuwe abonnees die een abonnement reserveren tussen 21 en 31 mei, ontvangen een gratis supporterssjaal. Elke abonnee voor het seizoen 2014/2015 ontvangt een kortingsboekje, ongeacht de datum van reservatie of aanvraag.

 

Praktisch

Hoe reserveren? Vul het online formulier hieronder in om je abonnement voor het seizoen 2014/2015 te reserveren. Jouw reservatie is compleet nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Op dat moment maken wij het gevraagde abonnement aan. Betalen kan via overschrijving, via factuur (voor bedrijven) of cash/bankcontact in het secretariaat.

De verwerking van alle reservaties en de aanmaak van al onze abonnementen, kortingsboekjes en nodige sjaals neemt enige tijd in beslag. Je kan alles komen afhalen vanaf zondag 13 juli.

Ter info: een abonnement bij Waasland-Beveren voor het seizoen 2014/2015 is geldig voor alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie, thuiswedstrijden in Play-Off II of III en vriendschappelijke thuiswedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.