Go back

W-B ook op een drafje voorbij Svelta Melsele

Waasland-Beveren speelde maandagavond zijn tweede oefenduel van het nieuwe seizoen. W-B won met 1-4 bij eersteprovincialer Svelta Melsele. Jonathan Rowell opende na een kwartiertje spelen de score met een geplaatst afstandsschot. Renaud Emond en Arne Van den Eynde dikten voor de rust de score aan, Dujols prikte tegen voor de thuisploeg. Na de pauze bracht Aboubakar Oumarou de stand al gauw op 1-4. De aanvaller had daarna pech in de afwerking want trof eerst de dwarsligger en even later de paal. Het bleef 1-4.

Ronny Van Geneugden rekende net als zaterdag tegen Eendracht Verrebroek op een aantal beloften. Kevin Hebbelinck, Niels Loriers, Niels De Pauw en Enes Vuran waren er eergisteren ook al bij. Senad Karahmet speelde de tweede helft op de linksachter. Karahmet trainde vanmiddag al mee met de groep. Hij legt morgen medische testen af en tekent vervolgens wellicht een contract bij W-B.

 

Opstelling Waasland-Beveren eerste helft: Steppe; Vermeulen, Godemèche, De Pauw, Cale; M’Sila, Rowell, Henkens, Van den Eynde; Emond, Vuran

Opstelling Waasland-Beveren tweede helft: Coosemans, D’Ulivo, Bojovic, Blondelle, Karahmet; Hebbelinck, Maric, Loriers, Deflem; Oumarou, Luyckx

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Birger Vanduyfhuys