Go back

Freethielnieuws: eerste veldtraining van het nieuwe seizoen

Naast het veld was er vandaag heel wat beweging met de lancering van onze nieuwe huisstijl. Om 10.00 u. vond de persvoorstelling plaats en werd overgeschakeld op de nieuwe website. Ook de infrastructuuraanpassingen werden tegelijkertijd opgestart. Zo maakte het grote logo op de voorgevel van de hoofdtribune plaats voor het nieuwe clublogo.

Ook op het terrein de nodige animo: om 11.00 u. vond de eerste veldtraining van het nieuwe seizoen plaats. De training, tevens een eerste kennismaking met de nieuwe spelers en trainers, duurde ruim twee uur.

Ronny Van Geneugden en zijn trainersstaf konden beroep doen op negentien spelers: Colin Coosemans, Kenny Steppe en Benny Rogiest, Mijusko Bojovic, Hrvoje Cale, Cédric D’Ulivo, Jorn Vermeulen, Nicolas Godemèche, Milos Maric, Siebe Blondelle, Robin Henkens, Jonathan Rowell, Arne Van den Eynde, Daimy Deflem, Zakaria M’Sila, Alec Luyckx, Aboubakar Oumarou en Renaud Emond. Ook belofte Niels De Pauw trainde met het oog op de oefenwedstrijd van zaterdag bij Eendracht Verrebroek mee met de groep.

 

 

Tekst: Ward Callens – Foto: Kevin Reyns